Новина

Сила екстракту ВАКАМЕ

Інноваційний антивіковий догляд за шкірою в концепції #clean_beauty

Чотири новинки з мінімалістичними формулами подовжують молодість шкіри, відновлюючи її природну силу та захищаючи від зовнішнього середовища. Відкрийте для себе комплексний антивіковий ритуал з #WAKAME_by_ANNAYAKE.

Тренд #clean_beauty

Сьогодні екологічність та усвідомленість споживання є важливими критеріями різних сфер життя, у тому числі й догляду за шкірою. Новий тренд #clean_beauty ґрунтується на принципі мінімалізму — використанні засобів із простими й безпечними формулами, що працюють із максимальною користю. «Чиста» косметика є нетоксичною, гіпоалергенною, вона не тестується на тваринах і не забруднює навколишнє середовище. У ній відсутні шкідливі компоненти, такі як парабени, силікони, фталати, сульфіти, мінеральні олії, етаноламін, поліетиленгліколь, феноксіетанол, формальдегід, оксибензон.
Згідно з цією концепцією й була створена лінія #WAKAME_by_ANNAYAKE.

Подарунок моря: екстракт водоростей вакаме

У холодних водах біля берегів Японії ростуть цілі підводні ліси темно-зелених водоростей ундарії перистої, або вакаме.
З давніх часів цю суперкорисну морську рослину японці використовували в кулінарії, медицині та фітотерапії. Недарма жителі острова Окінава, до раціону яких входить багато вакаме, відрізняються винятковим здоров’ям та довголіттям. Водорості містять багато мікроелементів (цинк, йод, натрій, селен, залізо, марганець, фосфор, вітаміни (A, C, E, K, група В), жирні омега-кислоти, незамінні амінокислоти, полісахариди, флавоноїди, клітковину, природний колаген тощо. Завдяки такому насиченому складу, вакаме мають імуностимулюючу, антиоксидантну та протизапальну дію.
У формулах нової лінії #WAKAME_by_ANNAYAKE екстракт вакаме у високій концентрації надає потужний антивіковий ефект: протистоїть оксидаційному стресу, запаленням, стимулює синтез колагену для підвищення пружності шкіри та відновлення її природного сяяння, забезпечує захист, зберігаючи мікробіом і реактивуючи клітинний метаболізм. Завдяки ідеальній біологічній сумісності з клітинами шкіри, він легко засвоюється, віддаючи всі свої корисні властивості

Антивіковий догляд з #WAKAME_by_ANNAYAKE — це інвестиція в подовження молодості шкіри. Приєднуйтесь до тренду #clean_beauty і унікальної філософії бренду ANNAYAKE.