Новина

Нова колекція ARTDECO Green Couture

Потужна сила натуральних інгредієнтів, незмінно високі стандарти якості, свідоме використання природних ресурсів для упаковки! Німецький бренд косметики ARTDECO представляє новинку — інноваційну екологічну колекцію Green Couture, яка поєднує в собі любов до краси і турботу про планету.

Продукти нової лінійки виготовлені з інгредієнтів натурального походження й наповнені силою природи. Вони, як і будь-яка інша продукція бренду ARTDECO, ніколи не тестувалися на тваринах. Упаковка та футляри створені з перероблених матеріалів або мають сертифікат FSC (виготовлені з відновлюваних ресурсів).

Green Couture — це підтримка важливого світового тренду екологічності, втілена у якісних засобах. Натуральні формули й приголомшливі характеристики кожного продукту з нової лінійки вже готові проявитися у довершених образах!

Продукти Green Couture не містять мінеральних олій, парабенів, силіконів, ПЕГ-сполук, тальку, інгредієнтів тваринного походження і ГМО. Підходять для чутливої шкіри, безпечні для тих, хто носить контактні лінзи. Їхня сумісність зі шкірою підтверджена дерматологами.

Для пакування всієї колекції Green Couture ARTDECO обрав інноваційні рішення з екологічно чистих матеріалів. Наприклад, футляри помад на 40% складаються з рисового лушпиння. Для упаковок використовується картон із сертифікатом FSC Mix (це означає, що замість дерева, яке використали для виготовлення картону, посадять нове). Етикетки виготовляються зі 100% переробленого поліетилену, а друк на водній основі нетоксичний та безпечний.

Нова колекція ARTDECO Green Couture — це більше, ніж якісна косметика. Це вибір довіритися природі й бути прекрасною. Це вибір подбати про планету, яка так багато нам дає! Це вибір свідомого споживання. Обираючи засоби колекції Green Couture, ми всі об’єднуємося заради сталого майбутнього!