Новина

Лінія My Payot для відновлення природного сяяння шкіри

Цієї весни в зіркової «помаранчевої» лінії — масштабна траснформація. Зустрічайте п’ять нових засобів, у яких втілилися фітотрадіції PAYOT та актуальні тенденції в догляді за шкірою. І про тьмяний колір обличчя можна забути!

Краса всередині та зовні

Новий тренд #in_&_out_beauty відображає тісний зв’язок між красою і здоров’ям. Він акцентує увагу на повноцінній турботі про себе: це коли вчасно відпочинок, інколи спорт, правильне харчування з усіма макро- і мікронутрієнтами тощо. Сьогодні доповнити б’юті-раціон допомагають суперфуди: не лише на кухні, але й у баночках на поличці у ванній. Вони — джерело вітамінів для шкіри й корисне доповнення до здорового способу життя. Завдяки потужним антиоксидантним властивостям, суперфуди запобігають впливу вільних радикалів та оксидаційного стресу. Тобто роблять усе, щоб шкіра сяяла!

Що пропонує MY PAYOT?

П’ять нових продуктів із максимально натуральними й «компактними» формулами: нічого зайвого — тільки рослинні компоненти і вітаміни. Неначе ЗСЖ для шкіри!
У чому фішка новинок?
• Оновлена формула з підтвердженою ефективністю: три органічних суперфуди + вітамін С. Ягоди годжі та асаї (сила полісахаридів і амінокислот) зміцнюють захисний бар’єр шкіри, підвищуючи її опірність оксидаційному стресу. Гранат (рекордсмен за вмістом антиоксидантів!) нейтралізує вільні радикали, що провокують тьмяність шкіри. Особлива форма вітаміну С, синтезована за допомогою «зеленої хімії», дарує шкірі потужний заряд енергії.
• Безпека! «Чисті» формули My Payot відрізняються високою концентрацією натуральних компонентів — від 83% до 99%! Вони клінічно та дерматологічно протестовані.
• Розкішні текстури, що підтверджують відому полісенсорність PAYOT, і знаковий аромат лінії з нотами дині, манго та білого мускусу.
• Екологічна упаковка з перероблених матеріалів і яскравий дизайн, у якому втілилися кольори активних компонентів лінії.

Наповнюємо вітамінами та заряджаємо шкіру енергією з новою командою My Payot!