Versace – це більше ніж один з найпопулярніших брендів.

Мати річ від модного будинку Versace  означає дозволяти собі володіти дивовижним стилем та обирати досконалу якість у всьому.

Косметика, парфуми, предмети одягу, меблі або аксесуари – все, що пропонує Versace, неодмінно підкреслює вишуканий смак та огортає відчуттям розкоші та вийнятковості.

Творець італійського бренду – Джанні Версаче – створював сукні занадто сміливі або занадто яскраві наряди, що часто провокували публіку. Балансуючи на межі кічу, Джанні Версаче зумів адаптувати екстремальний молодіжний стиль для люблячої розкіш заможної й примхливої клієнтури.

Перейти на Brocard
Обожнюйте себе і захоплюйтеся собою, відчуваючи на собі гарячий і ніжний аромат, який повторює биття вашого серця і ваш подих. Радійте кожній миті життя, будучи оповитим незабутнім парфумом від Versace.

Парфуми Versace відомі жінкам з будь-якого куточка світу, віку, віросповідання та сімейного стану. За три десятиліття світ надбав біля півсотні чудових ароматів від бренду Versace.

Колекції Versace – респектабельні вишукані аромати для чоловіків та жінок, які знаються на моді, останніх тенденціях і розкоші. Зазвичай це парфуми, знайомство із якими підкорює назавжди.